Didy de Boer

Didy de Boer

Functie: Psycholoog,
Kinder- & Jeugdpsycholoog i.o.

Mijn naam is Didy de Boer en ik werk sinds februari 2020 bij praktijk van der Vinne. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit en het liefst reis ik naar verre landen. Ik ben gek op squash en paardrijden maar ook op bankhangen en een goed boek op zijn tijd.

Ik ben in september 2019 bij praktijk van der Vinne begonnen met mijn eindstage voor de masteropleiding Ontwikkelingspsychologie. In februari 2020 heb ik deze stage afgerond en ben ik met veel plezier gebleven. Ik kom uit het hoge noorden en werk daarom nu voornamelijk in Hoogeveen. Ik ben veel bezig met diagnostiektrajecten en behandelingen en probeer mij daarin zo breed mogelijk te ontwikkelen.

Gedurende mijn brede psychologie opleiding heb ik altijd meer over kinderen en jongeren willen leren. Ze verbazen mij elke keer weer met de manieren waarop ze kenbaar maken dat hen iets dwars zit. Dat ik hen mag helpen en hopelijk zien groeien, is waarom ik dit werk graag doe. Ik draag graag mijn steentje bij aan positieve ontwikkelingen bij de cliënt en zijn of haar omgeving. Daarin probeer ik aan te sluiten aan de belevingswereld en wensen van het kind/de jongere. Samen bereik je zoveel meer!Ik ben werkzaam op de volgende locaties

  • Hoogeveen

    Locatie Hoogeveen

  • Psychologenpraktijk Van der Vinne

    De reguliere openingstijden van de praktijk zijn op maandag t/m vrijdag van 8:30 en 17:30 uur. Heeft u dringend hulp nodig buiten openingsuren of is er sprake van een crisissituatie die niet kan wachten? Neem dan contact op met uw huisarts of de huisartsenpost.

Maak kennis met praktijk van der Vinne

U kunt ons vinden op de volgende locaties

Hoogeveen

Lindenlaan 33A

Meer informatie

IJsselmuiden

Hogehuisstraat 61

Meer informatie