Mindfulness in IJsselmuiden

Hoi, mijn naam is Daphne Diender – van den Berg. In het dagelijkse leven ben ik gelukkig, sportief en geniet ik zoveel mogelijk van alle dingen die op mijn pad komen. Mijn tijd investeer ik in ons gezin, mijn hobby tennis, mijn hbo opleiding toegepaste psychologie en mijn werk als hoofd zwemzaken en mindfulnesstrainer.

Daphne DienderHet is fijn dat ik de 8 weekse mindfulness training kan aanbieden bij psychologenpraktijk van der Vinne. Omdat ik het iedereen zo gun om wat meer in het moment te leven in plaats van op de automatische piloot.

Meer vanuit gevoel, dan vanuit gedachten die altijd maar opkomen of verwachtingen waaraan we moeten voldoen. De Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) training is een effectieve vorm van aandachtstraining, waarin je leert je aandacht te richten op dit moment.

De positieve vaardigheden en aandachtstraining vanuit de mindfulness kan deel uitmaken van of na een traject bij de praktijk, om zo klachten als stress, depressie, angst en/of spanningsklachten te verminderen en het algemene welzijn te verbeteren.

Maar ook zonder directe aanleiding of specifieke klachten kan mindfulness je helpen. Minder afgeleid zijn en je meer op het heden richten kan helpen met je focus, concentratie waardoor je beter presteert en productiever te werk gaat. Maar ook helpt het je om meer te genieten.

Veel mensen ervaren door mindful te zijn niet alleen meer rust en een completer bewustzijn van alles dat hier en nu gebeurt, maar ook meer keuze- en bewegingsvrijheid. Ze zien meer kansen, meer mogelijkheden en zijn meer vindingrijk. Je kunt mindfulness gebruiken om specifieke klachten aan te pakken, maar ook om je leven te verrijken en verbeteren als je geen klachten ervaart.

Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op mijn site www.mindandmiles.nl of vraag ernaar bij Arjen van der Vinne. Wij helpen je graag verder.

Gerelateerde artikelen

Maak kennis met praktijk van der Vinne

U kunt ons vinden op de volgende locaties

Hoogeveen

Lindenlaan 33A

Meer informatie

IJsselmuiden

Hogehuisstraat 61

Meer informatie