Jeugd

Psychologenpraktijk van der Vinne biedt kortdurende behandeling aan kinderen met uiteenlopende problematiek. U maakt zich misschien zorgen over het gedrag of de ontwikkeling van uw kind. Of u weet  niet goed hoe u met bepaalde eigenschappen van uw kind moet omgaan? Of heb je problemen of klachten die jij en je omgeving niet meer kunnen hanteren? Het kan dan wenselijk zijn om hulp van buitenaf in te schakelen. Samen met jou (en indien nodig je ouders) zoeken we naar mogelijkheden hoe je zelf weer verder kunt.


Onze werkwijze

De huisarts verwijst u voor Generalistische of Specialistische GGZ. U kunt bij een verwijzing naar de Generalistische Basis GGZ terecht in de praktijk. Na uw telefonische aanmelding wordt een intakegesprek gepland bij een GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist. In onze praktijk zijn meerdere behandelaren werkzaam zijn en samen met u wordt bekeken welke behandelaar het best bij u past. Dit is o.a. afhankelijk van uw klachten en/of persoonlijke voorkeur.

Lees meer

Vergoedingen

De vergoeding voor de Generalistische Basis GGZ (GBGGZ) en specialistische GGZ is opgenomen in de basisverzekering. Een behandeling wordt dan ook volledig vergoed. De praktijk heeft met alle zorgverzekeraars en de gemeentes in Drenthe en Overijssel een contract afgesloten.

Lees meer

Film Holland van Boven

U kunt ons vinden op de volgende locaties

Hoogeveen

Lindenlaan 33A

Meer informatie

IJsselmuiden

Hogehuisstraat 61

Meer informatie